DKK 0.00 (0)
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Ikke kategoriseret
Vælg en side
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
Ikke kategoriseret

POM Amsterdam

Flotte tørklæder til kvinder..

Viser et enkelt resultat

POM Amsterdam blev grundlagt i 2011 af de hollandske søstre Liesbeth og Violet. De har sat sig for at lave fremragende sjal, der gør kvinder lykkelige. POM ønsker at give gnist til kvinders liv ved at skabe fashionable tørklæder, der kommer i et farverigt udvalg af unikke og stilfulde designs. Tørklæder, der helt kan ændre dit look på et splitsekund. De to søstre designer alle stoffer og sjaler selv på deres kontor i Amsterdam. Ofte finder du nogle subtile egenskaber ved POM Amsterdam, eller du finder andre sjove elementer, vævet ind i stoffet.

Flotte dame tørklæder 

Sjalerne produceres i Europa. Udover sin egen samling har POM også designet samlinger til forskellige partnere, herunder Rijksmuseum i Amsterdam, KLM / Royal Dutch Airlines (se fly-magasinet!) Og Dance4Life velgørenhed. Træd ind i den farverige verden af POM Amsterdam og opret dit outfit med et af deres mange produkter! Vælg en POM, der passer til din stil og gør dig varm, komfortabel og smuk.

Tørklæder til kvinder i alle aldre

“Vi elsker at designe sjaler, der giver kvinder mulighed for at udtrykke deres egen personlige stil. Et sjal er den perfekte måde at forbedre dit tøj på en nem måde: det vil løfte dit udseende straks, da det er tæt på dit ansigt, så alle vil se det! Vi håber du nyder at bære din POM tørklæde lige så meget som vi har nydt at designe det for dig! “

Happy Hunting bruger cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold samt til, at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med annonceringspartnere og analysepartnere.